"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Laser Pico 1-mans Jager 14-16 jaar

Cursus omschrijving

De Laser Pico is een zeer toegankelijke jeugd-zwaardboot, die alleen of met een leeftijdsgenootje kan worden gevaren. Geen ervaring met zeilen? Geen enkel probleem! De Pico is een perfecte zeilboot om in te leren zeilen. Hij is erg wendbaar en kan zelfs planeren! Ga je schuin? Maak dan gebruik van de hangbanden en gaan met die banaan!

Tijdens de Feestdagen bieden wij ook zeilkampen aan, die zijn korter dan onze zomerkampen omdat ze in een (lang) weekend plaatsvinden. De perfecte kans dus om uit te proberen of jij dit de allerleukste boot vindt om ook in de zomer te gaan proberen. Of om bijvoorbeeld de laatste punten van je vorderingenstaat uit de vorige zomer af te vinken. Uiteraard gaan we ook alle leuke dingen op het water en op de kant doen die je van ons kent. Disco’s, avondspellen en wedstrijdjes. Alle instructeurs die je kent zijn uiteraard ook van de partij!

De perfecte eerste stap om het zwaardbootzeilen eigen te maken

De Laser Pico is een bekende jeugdzwaardboot waarin je op een prettige manier het zwaardbootzeilen snel eigen kan maken.

De hele dag actief en sportief bezig

Zwaardbootzeilen is niet voor watjes! Je kan omslaan en schuin gaan en bent continu actief bezig om zo goed mogelijk te varen!

Enige boot om Zwaardboot 1-mans in te halen

De Laser Pico is de enige 1-mans Zwaardboot in onze vloot, een unieke kans dus om dit diploma te halen!

Impressie van de week

  Klaar voor het allervetste weekend ooit?

  Hoe chill om gewoon even een minivakantie mee te pakken in dit lange weekend. Zeilen, feesten met al je Molenmaten en lievelings instructeurs!

  Plezier op het water en goed leren zeilen!

  Om je goed te leren zeilen doen we niet alleen lesjes maar we varen ook tochtjes en organiseren een vette wedstrijd!

  Ook op de kant het leukste kamp!

  In de avond spelen we te gekke avondspellen en niks is te gek! We bouwen een escaperoom, doen een supergezellige quiz, gaan avondzeilen of chillen bij een gezellig kampvuur.

  Een afwisselend programma met speciale activiteiten!

  Geen dag is hetzelfde en we halen alles uit het weekend wat er in zit!

  We sluiten het weekend af met een mega gezellig feestje!

  Een megadik weekend verdiend een megadik eindfeestje, we gaan door tot in de late uurtjes!

  Werken aan je (volgende) CWO!

  Het lange weekend is perfect om de laatste punten van je vorderingenstaat af te strepen of de eerste stappen te zetten naar je (volgende) diploma!

Enthousiast geworden?