"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Herfstvakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Wieken 16‑18 jaar

Cursus omschrijving

De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. In de herfstvakantie waait het vaak harder dan in de zomer en is het best wel aanpoten! Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag.

Enige boot om 1-mans zwaardboot diploma in te behalen

In de categorie 'volwassenen' diploma's is de Pico 1-mans de enige optie om je 1-mans zwaardboot diploma in te behalen. Mocht je daar echt naar op zoek zijn, dan is dit dus de boot die je moet hebben.

Intensieve en actieve invulling van je herfstvakantie

Lekker de hele dag bezig zijn op het water, veel leren over het zeilen en keten met al je leeftijdsgenoten. En dan ook op de kant nog een supervet programma en een disco als kers op de taart. Je hoeft je deze herfstvakantie absoluut niet te vervelen!

Zet zelftstandig de eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen

Vogel je liever eerst zelf uit hoe iets werkt, voordat je met anderen gaat samenwerken? Dan is de 1-mans Pico een prettige boot om je eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen mee te maken.

Impressie van de week

  De herfstvakantie is voor de echte bikkels

  Misschien staat je zomerweek nog vers in je geheugen, of je bent nieuw in de zeilsport.. Maar dat je een sportief en stoer persoon bent staat in ieder geval vast! Deze herfst gaan we keihard knallen op het water. Wij vinden het superleuk dat je er bent, want de herfst is stiekem het lievelingsseizoen van alle fanatieke zeilers!

  We vormen deze week een hechte groep

  Samen met de instructeurs en je medecursisten vorm je een hechte groep deze week, je gaat letterlijk met elkaar door weer en wind! Na het zeilen warmen we lekker op met een warme chocolademelk en spelen we megaleuke spellen. Hoe vet om te lasergamen in- en om de Molen?

  Met harde wind kunnen we hard varen

  Je leert supersnel heel veel op het water, want in de herfst kunnen we je de wind eigenlijk garanderen. In de herfst leer jij zeilen onder veel verschillende weersomstandigheden, wat jou uiteindelijk alleen maar een betere zeiler maakt!

  Daag jezelf uit deze herfstvakantie

  Trek je instructeur aan zijn/haar (zwem)vestje en ga op avontuur! Er is bijna niemand op het water en daarom is het de perfecte tijd voor een vette tocht door Friesland. Alles ziet er zo anders uit vanaf het water!

  We sluiten het seizoen af met een epische party

  Het feestje in de herfst is niet alleen om de herfstweek af te sluiten, maar zelfs het hele seizoen! Genoeg reden om keihard te feesten en door te gaan tot de late uurtjes!

  We eindigen met het uitreiken van de diploma's

  Na veel uren op het water met harde wind heb jij vast een mooi diploma of een goed gevulde vorderingenstaat behaald! Je instructeur houdt nog een eindpraatje en dan hoor je wat je hebt behaald. Vergeet niet om nog even een foto met iedereen te maken voordat je in de auto naar huis stapt!

Enthousiast geworden?