"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Meivakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Jager 14‑16 jaar

Cursus omschrijving

De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag. Zeker in de meivakantie is de 1-mans Laser Pico een sportieve uitdaging doordat het vaak harder waait dan in de zomer.

Enige boot om 1-mans zwaardboot diploma in te behalen

In de categorie 'volwassenen' diploma's is de Pico 1-mans de enige optie om je 1-mans zwaardboot diploma in te behalen. Mocht je daar echt naar op zoek zijn, dan is dit dus de boot die je moet hebben.

Intensieve en actieve invulling van je meivakantie

Lekker de hele dag bezig zijn op het water, veel leren over het zeilen en keten met al je leeftijdsgenoten. En dan ook op de kant nog een supervet programma en een disco als kers op de taart. Je hoeft je deze meivakantie absoluut niet te vervelen!

Zet zelftstandig de eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen

Vogel je liever eerst zelf uit hoe iets werkt, voordat je met anderen gaat samenwerken? Dan is de 1-mans Pico een prettige boot om je eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen mee te maken.

Impressie van de week

  Deze meivakantie maak je nieuwe vrienden!

  De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar, de instructeurs en de boten. Je kan het je aan het begin van de week misschien nog niet voorstellen: maar aan het einde van de week zijn dit allemaal nieuwe vrienden, en wil jij nooit meer naar huis!

  We gaan het water op!

  Deze Pico vaar je in je eentje, maar je krijgt wel les in een groepje. Samen met je instructeur en medecursisten ga je het water op om zo veel mogelijk te leren!

  Tijd voor vette avondspellen en gave disco's

  Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe gezelliger het is. Ook op de kant doen we de leukste dingen met elkaar.. chillen bij een kampvuur, levend cluedo of banaanvaren achter onze speedboat! En de avonden sluiten we af met een goede disco!

  Het zeilen gaat je steeds makkelijker af!

  Hoe meer je zeilt, hoe beter het gaat! Tijd om vette dingen te proberen: een tocht varen door Friesland of hijs de Gen en kijk hoeveel sneller je nog kan gaan!

  We sluiten af met een episch feestje

  Een fantastische vakantie verdient een fantastische afsluiter. We bouwen een gezellig feest en gaan door tot de late uurtjes!

  Vergeet je diploma niet mee naar huis te nemen!

  Voordat je naar huis gaat, krijg je van ons nog het CWO-diploma of vorderingenstaat die je hebt behaald. Geef iedereen een dikke knuffel en dan slapend in de auto naar huis.

Enthousiast geworden?