"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Meivakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Wieken 16‑18 jaar

Cursus omschrijving

De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. In de meivakantie waait het vaak harder dan in de zomer en is het best wel aanpoten! Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag.

Enige boot om 1-mans zwaardboot diploma in te behalen

In de categorie 'volwassenen' diploma's is de Pico 1-mans de enige optie om je 1-mans zwaardboot diploma in te behalen. Mocht je daar echt naar op zoek zijn, dan is dit dus de boot die je moet hebben.

Intensieve en actieve invulling van je meivakantie

Lekker de hele dag bezig zijn op het water, veel leren over het zeilen en keten met al je leeftijdsgenoten. En dan ook op de kant nog een supervet programma en een disco als kers op de taart. Je hoeft je deze meivakantie absoluut niet te vervelen!

Zet zelftstandig de eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen

Vogel je liever eerst zelf uit hoe iets werkt, voordat je met anderen gaat samenwerken? Dan is de 1-mans Pico een prettige boot om je eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen mee te maken.

Impressie van de week

  De vetste meivakantie ooit!

  Aan het begin van de week maken we kennis met elkaar en gaan we snel het water op! We zijn toe aan de eerste meters op het water.

  We gaan het water op!

  Deze Pico vaar je in je eentje, maar je krijgt wel les in een groepje. Samen met je instructeur en medecursisten ga je het water op om zo veel mogelijk te leren!

  Ook buiten het zeilen om een vet programma!

  Hoe ouder je wordt, hoe meer inspraak je in het programma wil. Wij snappen ook wel dat je niet altijd zin hebt in een verplicht spel, maar wat denk je van een kampvuur, disco of tuben en banaanvaren achter onze speedboat?

  Zeilen gaat steeds beter!

  Hoe meer je zeilt, hoe beter het gaat! Tijd om vette dingen te proberen: een tocht varen door Friesland of hijs de Gen en kijk hoeveel sneller je nog kan gaan!

  De laatste avond sluiten we af met een knaller!

  Als je de volgende dag toch niet meer hoeft te zeilen, is het tijd om te feesten! We bouwen een epische party die doorgaat tot in de late (of vroege ;)) uurtjes!

  Behaal je CWO-diploma!

  Voordat je naar huis gaat is daar nog de diplomauitreiking! Heb jij een mooi diploma of een vorderingenstaat behaald? Wie weet zien we je volgend jaar weer of kom je bij ons de instructeursopleiding of walteamopleiding doen!

Enthousiast geworden?