"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Meivakantie Zeilkamp Optimist Bonkelaar 6‑9 jaar

Cursus omschrijving

Wil jij in de meivakantie lekker komen zeilen in Friesland? De Optimist is de meest gangbare en bekende lesboot om in te leren zeilen. Door het kleine formaat is hij ideaal voor onze jongste kinderen. Door de vorm en het bouwmateriaal is de boot stabiel en onzinkbaar. Wanneer je het nog een beetje spannend vindt om alleen in de boot te zitten, vaart je instructeur met je mee. Op die manier kun je zonder stress de eerste meters op het water maken. Ook kunnen we het zeil kleiner maken wanneer het wat harder gaat waaien, waardoor er een leuke, ontspannen en veilige leeromgeving ontstaat.

Onze Optimist is de SailQube, dit is de meest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. Aan het einde van de week vaar je zo weg in de Optimist!

De beste basis voor jouw zeilcarrière

De meeste zeilers zijn begonnen in de Optimist. Het is dan ook een supergoede basis om in te leren zeilen, je leert zelfstandig alle aspecten van het zeilen kennen met je instructeur binnen handbereik.

Een sportieve invulling van je meivakantie

Je hoeft je gelukkig niet te vervelen deze vakantie! We gaan lekker het water op, doen allerlei leuke spellen en leren supergoed zeilen. Het is mega gezellig met al je nieuwe vrienden en vriendinnen en de instructeurs.

Goed leren zeilen in een prettige leeromgeving

We zoeken het beste vaarwater voor jou op, om het zeilen rustig onder de knie te krijgen. Je hoeft je niet druk te maken om andere boten, want we hebben het meer bijna voor onszelf!

Impressie van de week

  Klaar voor de leukste meivakantie ooit!

  Wat heerlijk dat je lekker komt zeilen in de meivakantie, maar ook best wel spannend! Daarom zorgen wij ervoor dat je de eerste dag de instructeurs en de andere inderen goed leert kennen. En natuurlijk maak je ook kennis met de zeilschool en de boten!

  Ook 's avonds altijd stafleden in de buurt

  Voor het slapengaan komt je kamercoach altijd nog even kletsen en vragen hoe de dag is geweest zodat je alles kwijt kan wat je wil. Maar ook na bedtijd is er altijd een staflid in de buurt voor als je even niet kan slapen of toch nog snel een vraag hebt.

  Van de leukste lessen leer je het meest!

  Wij dragen onze passie en plezier voor het zeilen het allerliefste over op al onze cursisten., want het belangrijkste is dat het zeilen leuk en begrijpelijk is! Op die manier heb je er iets aan voor de rest van je leven.

  De leukste programma's met de gekste instructeurs

  Een zeilkamp gaat natuurlijk niet alléén maar om zeilen: op de kant staan onze stafleden klaar met de gekste verkleedpakken, leukste spellen en vetste disco's. Je hoeft je bij ons écht niet te vervelen!

  Geniet van alle fantastische acts tijdens de bonte avond

  De laatste avond is uiteraard extra speciaal. Lekker eten, een te gekke bonte avond, een knallende disco en extra laat opblijven..

  Ga naar huis met een prachtig diploma

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur een CWO-diploma uitgereikt, mega goed gedaan! Zo zie je maar dat plezier én leren zeilen perfect hand in hand gaan tijdens het zeilkamp.

Enthousiast geworden?