"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Meivakantie Zeilkamp Optimist Wuifelaar 10‑12 jaar

Cursus omschrijving

Wil jij goed leren zeilen in de meivakantie? Dan kun je kiezen voor de Optimist! Vrijwel elke grote zeiler is begonnen in een Optimist. Het is dan ook de meest gangbare en bekende lesboot van Nederland. Doordat de boot heel stabiel is en het zeil kleiner gemaakt kan worden bij harde wind, kun je zonder stress je eerste meters op het water maken. Je instructeur geeft je vanuit een volgboot veel tips en tricks waardoor je het zeilen steeds beter onder de knie krijgt. Uiteindelijk zit je op de rand van je boot en scheur je het water over. Omdat plezier in de zeilsport op één staat zorgen wij altijd voor een veilige en prettige leeromgeving waarin de cursist het leuk vindt om uitgedaagd te worden.

Onze Optimist is de SailQube, dit is demeest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. En aan het einde van de week vaar je zo weg in de Optimist!

De beste basis voor jouw zeilcarrière

De meeste zeilers zijn begonnen in de Optimist. Het is dan ook een supergoede basis om in te leren zeilen, je leert zelfstandig alle aspecten van het zeilen kennen met je instructeur binnen handbereik.

Een sportieve invulling van je meivakantie

Je hoeft je gelukkig niet te vervelen deze vakantie! We gaan lekker het water op, doen allerlei leuke spellen en leren supergoed zeilen. Het is mega gezellig met al je nieuwe vrienden en vriendinnen en de instructeurs.

Goed leren zeilen in een prettige leeromgeving

We zoeken het beste vaarwater voor jou op, om het zeilen rustig onder de knie te krijgen. Je hoeft je niet druk te maken om andere boten, want we hebben het meer bijna voor onszelf!

Impressie van de week

  Leren zeilen in de meivakantie!

  We snappen dat het even wennen is als je op zeilkamp gaat.. daarom staat de eerste dag in het teken van het leren kennen van elkaar, de instructeurs en de boten. Zo weet je wie iedereen is en waar je moet zijn, best handig voor de rest van de week!

  Altijd een staflid in de buurt!

  Voor het slapengaan komt je kamercoach altijd nog even kletsen en vragen hoe de dag is geweest zodat je alles kwijt kan wat je wil. Maar ook na bedtijd is er altijd een staflid in de buurt voor als je even niet kan slapen of toch nog snel een vraag hebt.

  Plezier in het zeilen staat voorop

  Wij hopen vooral dat jij ontzettend leuk gaat vinden en het nog lang wil blijven doen. Daarom richten wij onze lessen spelenderwijs in, zodat het begrijpelijk is en superleuk!

  De liefste stafleden en leukste spellen

  Na het zeilen hoef je je bij ons gelukkig niet te vervelen! Onze stafleden staan klaar met de leukste spellen en de gekste verkleedpakken, of juist even een chillavondje en een luisterend oor. Net waar jullie zin in hebben!

  Als knallende afsluiter vieren we de bonte avond

  De laatste avond is uiteraard extra speciaal. Lekker eten, een te gekke bonte avond, een knallende disco en extra laat opblijven..

  Ga naar huis met een prachtig diploma

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur een CWO-diploma uitgereikt, mega goed gedaan! Zo zie je maar dat plezier én leren zeilen perfect hand in hand gaan tijdens het zeilkamp.

Enthousiast geworden?