"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Pasen/Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Laser Pico Windkoppel 12‑14 jaar

Cursus omschrijving

De Laser Pico is een zeer toegankelijke jeugd-zwaardboot, een goede opvolger voor cursisten die ervaring in de Optimist hebben. Geen ervaring met zeilen? Geen enkel probleem! De Pico is een perfecte zeilboot om in te leren zeilen. Hij is erg wendbaar en kan zelfs planeren! Je zeilt deze boot samen met een leeftijdsgenootje, want er zitten twee zeilen op. Ga je schuin? Maak dan gebruik van de hangbanden en gaan met die banaan!

Tijdens de Feestdagen bieden wij ook zeilkampen aan, die zijn korter dan onze zomerkampen omdat ze in een (lang) weekend plaatsvinden. De perfecte kans dus om uit te proberen of jij dit de allerleukste boot vindt om ook in de zomer te gaan proberen. Of om bijvoorbeeld de laatste punten van je vorderingenstaat uit de vorige zomer af te vinken. Uiteraard gaan we ook alle leuke dingen op het water en op de kant doen die je van ons kent. Disco’s, avondspellen en wedstrijdjes. Alle instructeurs die je kent zijn uiteraard ook van de partij!

De perfecte eerste stap om het zwaardbootzeilen eigen te maken

De Laser Pico is een bekende jeugdzwaardboot waarin je op een prettige manier het zwaardbootzeilen snel eigen kan maken. De perfecte opvolger voor de Optimist maar ook een goede boot om in te beginnen!

De hele dag actief en sportief bezig

Zwaardbootzeilen is niet voor watjes! Je kan omslaan en schuin gaan en bent samen met je bootmaatje continu actief bezig om zo goed mogelijk te varen!

Samen met een leeftijdsgenootje aan boord

Je vaart deze boot gelukkig nooit alleen en leert daardoor ook om samen te werken in een boot.

Impressie van de week

  Klaar voor de leukste week van de zomer?

  Je gaat beginnen aan de leukste week van de zomer en maakt kennis met je instructeurs, je mede-cursisten en maakt de eerste meters op het water

  Plezier op het water en goed leren zeilen!

  Om je goed te leren zeilen doen we niet alleen lesjes maar we varen ook tochtjes en organiseren een vette wedstrijd!

  Ook op de kant het leukste kamp!

  In de avond spelen we te gekke avondspellen en niks is te gek! We bouwen een escaperoom, doen een supergezellige quiz, gaan avondzeilen of doen een speurtocht op het water!

  Een afwisselend programma met speciale activiteiten!

  Op donderdag gaan we met jouw leeftijdsgroep altijd waterskiën in Sneek. Op weg met een Amerikaanse schoolbus is het al één groot feest. Lukt het jou om een hele ronde op de skies te blijven staan?

  De week wordt afgesloten met het vetste feest van de zomer!

  Op ons speciale partyponton op het water sluiten we de week in stijl af met een megadik feest!

  Je CWO-diploma in de pocket!

  Voor je weer naar huis gaat hebben we nog de diploma-uitreiking. Want naast dat je heel veel hebt gelachen heb je ook superveel geleerd!

Enthousiast geworden?