"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Zomervakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Wieken 16‑18 jaar

Cursus omschrijving

De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag.

De perfecte eerste stap om het zwaardbootzeilen eigen te maken

De Laser Pico is een bekende jeugdzwaardboot waarin je op een prettige manier het zwaardbootzeilen snel eigen kan maken. De perfecte voorganger voor bijvoorbeeld de RS Feva of Laser Vago.

De hele dag actief en sportief bezig

Zwaardbootzeilen is niet voor watjes! Je kan omslaan en schuin gaan. Zeker omdat je deze boot in je eentje vaart ben je continu actief bezig om zo goed mogelijk te varen!

Enige boot om Zwaardboot 1-mans in te halen

De Laser Pico is de enige 1-mans Zwaardboot in onze vloot, een unieke kans dus om dit diploma te halen!

Impressie van de week

  Zin in de leukste week van de zomer!

  We gaan de eerste meters op het water maken en leren elkaar en de zeilschool goed kennen. Laat meteen weten wat jij van deze week verwacht, zo wordt het de leukste week van de zomer!

  Inspraak in het programma op de kant en op het water!

  Ben je vergevorderd of ga je net beginnen met zeilen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je alles uit deze week kan halen wat je wil. Misschien wil je wel een tocht varen of je vrienden uitdagen voor een wedstrijd op het water.

  Beleef de leukste week met je leeftijdsgenoten en de instructeurs

  Wij snappen dat als je wat ouder bent, je ook wat meer vrijheid wil hebben. Samen met de instructeurs stemmen wij het programma op jullie wensen af. Avondzeilen, kampvuur bouwen of een leuk spel spelen? Alles kan!

  De allervetste feestjes van Friesland

  Zeilschool Het Molenhuis is niet alleen goed in zeilen, maar ook in het bouwen van de leukste feestjes. In de accommodatie of op het partyponton, wij zetten hoe dan ook Friesland op zijn kop!

  Maak vrienden voor het leven!

  Door de week heen vorm je met je leeftijdsgenoten een hechte groep. Je leert iedereen supergoed kennen waardoor het lijkt alsof je elkaar al jaren kent!

  Met je (volgende) CWO op zak naar huis!

  Aan het einde van de week is daar de diplomauitreiking, want je hebt (weer) veel geleerd! Zien we jou aankomend jaar bij één van onze stafopleidingen?

Enthousiast geworden?