"Jouw zeilplezier en tweede thuis!"

Bedrijfslogo

Zomervakantie Zeilkamp Optimist Bonkelaar 6‑9 jaar

Cursus omschrijving

De Optimist is de meest gangbare en bekende lesboot om in te leren zeilen. Door het kleine formaat is hij ideaal voor onze jongste kinderen. Door de vorm en het bouwmateriaal is de boot stabiel en onzinkbaar. Wanneer je het nog een beetje spannend vindt om alleen in de boot te zitten, vaart je instructeur met je mee. Op die manier kun je zonder stress de eerste meters op het water maken. Ook kunnen we het zeil kleiner maken wanneer het wat harder gaat waaien, waardoor er een leuke, ontspannen en veilige leeromgeving ontstaat.

Onze Optimist is de SailQube, dit is de meest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. Aan het einde van de week vaar je zo weg in de Optimist!

Leer zeilen in dé lesboot van Nederland

De Optimist is niet voor niets de meest bekende lesboot van Nederland. De Opti vormt een perfecte basis om op een rustige en veilige manier in te leren zeilen.

Ervaar de prettige leeromgeving op veilig en rustig vaarwater

We zoeken vaarwater op waar jij op een fijne manier kan wennen aan de boot en aan het zeilen. Wil je juist meer uitdaging? Dan gaan we naar een wat groter meer!

Beleef de leukste week op het water en op de kant

Met de liefste en leukste instructeurs doen we vette spellen en maken we er samen een feestje van!

Impressie van de week

  Leer elkaar en de boten kennen!

  We snappen dat het spannend is om op zeilkamp te gaan. Daarom staat de eerste dag in het teken van elkaar, de instructeurs en de zeilschool leren kennen. Zo voel jij je meteen vertrouwd.

  Kamercoach en Nachtwacht aanwezig

  Voor het slapengaan komt je kamercoach altijd nog even kletsen en vragen hoe de dag is geweest zodat je alles kwijt kan wat je wil. Maar ook na bedtijd is er altijd een staflid in de buurt voor als je even niet kan slapen of toch nog snel een vraag hebt.

  Spelenderwijs leer je supergoed zeilen!

  Om de zeillessen zo begrijpelijk mogelijk te maken en jou het plezier in zeilen mee te geven, maken we de lessen zo leuk mogelijk! Dit kan in de vorm van een spel, puzzeltocht of speurtocht waarbij je ondertussen heel goed met je boot om leert gaan!

  Ook op de kant het leukste programma

  Een zeilkamp gaat natuurlijk niet alléén maar om zeilen: ook op de kant zorgen we voor een leuk programma en gave spellen.

  We sluiten af met een supergezellige bonte avond!

  Een gekke act, een heel leuk dansje of een leuke quiz.. Niks is te gek tijdens de bonte avond! Misschien kan jij zelfs wel heel goed één van de instructeurs nadoen. En een bonte avond sluiten we natuurlijk af met een te gekke disco!

  Behaal je (eerste) CWO diploma!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur een CWO-diploma uitgereikt, mega goed gedaan! Zo zie je maar dat plezier én leren zeilen perfect hand in hand gaan tijdens het zeilkamp.

Enthousiast geworden?