Need advice? Call: +31 514 726 168

Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Dart 16 Jager 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Veruit de snelste boot in de vloot van Het Molenhuis is de Dart 16, ook in het voorjaar is het maximaal hard gaan! Door de dynamische rompvorm zijn de golven geen obstakel en kun je maximaal hard gaan! Je vaart deze spectaculaire boot met z’n twee of drieën want er zit ook en fok op die bediend moet worden. Waait het te hard? Dan is het grootzeil gemakkelijk te reven en is de fok is ook zo kleiner gemaakt. Een week in deze catamaran staat garant voor een ervaring om nooit te vergeten! Juist in de herfstvakantie is Friesland voor de catamaranzeilern één grote speeltuin, met meer garantie op goede wind staan wij te springen om het water op te gaan! Misschien komt er zelfs een drijver uit het water… Gelukkig kunnen we dan de trapeze erbij pakken!

Met een voorjaarsbriesje ga je nog harder!

Ga verder waar je gebleven bent!

Dezelfde gave feesten als in de zomer

Loading...

Impressie van de week

  Neem een voorsprong op de zomer

  Alvast inkomen voor de zomer of de laatste punten afmaken van je vorige CWO. Hoe dan ook een gaaf weekend!

  Stap aan boord van onze meest spectaculaire boot!

  De snelste boot uit onze vloot, in de Dart 16 lijkt het net alsof je vliegt! Ben jij er klaar voor om te leren hoe je deze catmaran onder controle krijgt?

  Tijd voor vette avondspellen en gave disco's

  Ook tijdens dit lange weekend organiseren we alles wat een zomerweek ook zo leuk maakt en zetten we de zeilschool op zijn kop!

  Ook op het water een afwisselend programma

  Hoe beter je leert zeilen, hoe meer leuke dingen we kunnen doen! Wat dacht je van een tocht naar een leuk Fries dorpje, een wedstrijd met de hele vloot of avondzeilen?

  We sluiten af met een episch feestje

  Een fantastische vakantie verdient een fantastische afsluiter. We bouwen een gezellig feest en gaan door tot de late uurtjes!

  Werken aan je (volgende) CWO!

  Het lange weekend is perfect om de laatste punten van je vorderingenstaat af te strepen of de eerste stappen te zetten naar je (volgende) diploma!