Need advice? Call: +31 514 726 168

Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Valk Jager 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De meest bekende boot van Nederland kun je ook in een lang weekend komen varen. Je komt deze boot overal tegen, zodra er weer gezeild kan worden zie je ze overal op de Friese meren verschijnen. Deze boot is ideaal voor beginnende zeilers, maar biedt ook genoeg uitdaging voor meer gevorderde cursisten. Hij wordt gekenmerkt door de combinatie van goed leren zeilen en gezelligheid aan boord. Een Valk vaar je immers nooit alleen, maar altijd met een instructeur en maximaal drie leeftijdsgenoten aan boord. Ben jij al een ervaren Valk zeiler en zoek je wat meer uitdaging? Dan kunnen we de spinnaker omhooggooien, wat weer een nieuwe dimensie toevoegt aan het zeilen. Of wat dacht je er van de Valk zelfstandig te leren varen, met je instructeur die je lesgeeft op afstand? Kortom, de Valk is een veelzijdige boot, geschikt voor elk nivea

Maak gebruik van het voorjaar!

Ga verder waar je gebleven bent!

Bouw een feestje met de vertrouwde instructeurs

Loading...

Impressie van de week

  Leukste weekend van het jaar!

  Hoe chill om gewoon even een minivakantie mee te pakken in dit lange weekend. Zeilen, feesten met al je Molenmaten en lievelings instructeurs!

  Leer zeilen in de bekendste boot van Nederland

  De Valk heet vele voordelen en biedt uitdaging voor elke soort zeiler: van beginner tot vergevorderd! In deze boot leg je de basis voor een leven lang aan zeilplezier!

  Tijd voor vette avondspellen en gave disco's

  Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe gezelliger het is. Ook op de kant doen we de leukste dingen met elkaar.. chillen bij een kampvuur, levend cluedo of banaanvaren achter onze speedboat! En de avonden sluiten we af met een goede disco!

  Het zeilen gaat je steeds makkelijker af!

  Hoe meer je zeilt, hoe beter het gaat! Tijd om vette dingen te proberen: een tocht varen door Friesland of hijs de Gen en kijk hoeveel sneller je nog kan gaan!

  We sluiten af met een episch feestje

  Een fantastische vakantie verdient een fantastische afsluiter. We bouwen een gezellig feest en gaan door tot de late uurtjes!

  Werken aan je (volgende) CWO!

  Het lange weekend is perfect om de laatste punten van je vorderingenstaat af te strepen of de eerste stappen te zetten naar je (volgende) diploma!