Need advice? Call: +31 514 726 168

Herfstvakantie Zeilkamp Brisling Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De Brisling is de perfecte boot voor de kielbootzeiler die op zoek is naar meer sportiviteit en actie in de herfstvakantie. Binnen onze kielbootvloot is dit de enige boot waarin je instructeur niet bij je aan boord zit, maar je instructeur je lesgeeft vanaf een afstand. Er is bijna geen enkele boot waarmee je zo hoog aan de wind kan varen.. Ga hangen in de hangbanden en zoek de perfecte balans. De Brisling vindt je exclusief bij Zeilschool Het Molenhuis.

De sportiefste kielboot uit onze vloot

Ga verder waar je gebleven bent!

Al je vrienden en instructeurs uit de zomer weer zien!

Loading...

Impressie van de week

  Sluit het zeilseizoen af in stijl

  De herfstvakantie staat in het teken van hard varen en nog even genieten van de Friese meren. Of je nu al eerder bij Zeilschool Het Molenhuis bent geweest of niet, je voelt je meteen thuis met onze gezellige stafleden en alle leuke mede-cursisten!

  We knallen over het water: wind gegarandeerd!

  In de herfst kun je er altijd wel vanuit gaan dat het lekker waait! Heel fijn om (verder) te leren zeilen. Je durft meteen alles aan en gaat als een speer, dat is pas echt leuk!

  Samen beleef je de knusse sfeer van de herfst

  Samen met de instructeurs en je mede-cursisten vorm je een hechte groep. Het is in oktober al eerder donker en het kan wat fris zijn, en daarom is het juist zo knus! Na het zeilen lekker bijkomen met een warme chocomelk, samen een kampvuur bouwen en spelletjes spelen. Supergezellig!

  De herfst is de perfecte tijd om jezelf uit te dagen!

  Trek je instructeur aan zijn/haar (zwem)vestje en ga op avontuur! Er is bijna niemand op het water en daarom is het de perfecte tijd voor een vette tocht door Friesland. Alles ziet er zo anders uit vanaf het water!

  Een feest om het seizoen mee af te sluiten!

  Het feestje in de herfst is niet alleen om de herfstweek af te sluiten, maar zelfs het hele seizoen! Genoeg reden om keihard te feesten en door te gaan tot de late uurtjes!

  We eindigen met het uitreiken van de diploma's

  Na veel uren op het water met harde wind heb jij vast een mooi diploma of een goed gevulde vorderingenstaat behaald! Je instructeur houdt nog een eindpraatje en dan hoor je wat je hebt behaald. Vergeet niet om nog even een foto met iedereen te maken voordat je in de auto naar huis stapt!