Need advice? Call: +31 514 726 168

Herfstvakantie Zeilkamp Dart 16 Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Veruit de snelste boot in de vloot van Het Molenhuis is de Dart 16, ook in de herfstvakantie is het maximaal hard gaan! Door de dynamische rompvorm zijn de golven geen obstakel en kun je maximaal hard gaan! Je vaart deze spectaculaire boot met z’n twee of drieën want er zit ook en fok op die bediend moet worden. Waait het te hard? Dan is het grootzeil gemakkelijk te reven en is de fok is ook zo kleiner gemaakt. Een week in deze catamaran staat garant voor een ervaring om nooit te vergeten! Juist in de herfstvakantie is Friesland voor de catamaranzeilern één grote speeltuin, met meer garantie op goede wind staan wij te springen om het water op te gaan! Misschien komt er zelfs een drijver uit het water… Gelukkig kunnen we dan de trapeze erbij pakken!

Maak gebruik van de herfst!

Ga verder waar je gebleven bent!

Bouw een feestje met de vertrouwde instructeurs

Loading...

Impressie van de week

  Sluit het zeilseizoen af in stijl

  De herfstvakantie staat in het teken van hard varen en nog even genieten van de Friese meren. Of je nu al eerder bij Zeilschool Het Molenhuis bent geweest of niet, je voelt je meteen thuis met onze gezellige stafleden en alle leuke mede-cursisten!

  We knallen over het water: wind gegarandeerd!

  In de herfst kun je er altijd wel vanuit gaan dat het lekker waait! Heel fijn om (verder) te leren zeilen. Je durft meteen alles aan en gaat als een speer, dat is pas echt leuk!

  Samen beleef je de knusse sfeer van de herfst

  Samen met de instructeurs en je mede-cursisten vorm je een hechte groep. Het is in oktober al eerder donker en het kan wat fris zijn, en daarom is het juist zo knus! Na het zeilen lekker bijkomen met een warme chocomelk, samen een kampvuur bouwen en spelletjes spelen. Supergezellig!

  De herfst is de perfecte tijd om jezelf uit te dagen!

  Trek je instructeur aan zijn/haar (zwem)vestje en ga op avontuur! Er is bijna niemand op het water en daarom is het de perfecte tijd voor een vette tocht door Friesland. Alles ziet er zo anders uit vanaf het water!

  Een feest om het seizoen mee af te sluiten!

  Het feestje in de herfst is niet alleen om de herfstweek af te sluiten, maar zelfs het hele seizoen! Genoeg reden om keihard te feesten en door te gaan tot de late uurtjes!

  We eindigen met het uitreiken van de diploma's

  Na veel uren op het water met harde wind heb jij vast een mooi diploma of een goed gevulde vorderingenstaat behaald! Je instructeur houdt nog een eindpraatje en dan hoor je wat je hebt behaald. Vergeet niet om nog even een foto met iedereen te maken voordat je in de auto naar huis stapt!