Need advice? Call: +31 514 726 168

Herfstvakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. In de herfstvakantie waait het vaak harder dan in de zomer en is het best wel aanpoten! Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag.

Enige boot om 1-mans zwaardboot diploma in te behalen

Intensieve en actieve invulling van je herfstvakantie

Zet zelftstandig de eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen

Loading...

Impressie van de week

  Sluit het zeilseizoen af in stijl

  De herfstvakantie staat in het teken van hard varen en nog even genieten van de Friese meren. Of je nu al eerder bij Zeilschool Het Molenhuis bent geweest of niet, je voelt je meteen thuis met onze gezellige stafleden en alle leuke mede-cursisten!

  We knallen over het water: wind gegarandeerd!

  In de herfst kun je er altijd wel vanuit gaan dat het lekker waait! Heel fijn om (verder) te leren zeilen. Je durft meteen alles aan en gaat als een speer, dat is pas echt leuk!

  Samen beleef je de knusse sfeer van de herfst

  Samen met de instructeurs en je mede-cursisten vorm je een hechte groep. Het is in oktober al eerder donker en het kan wat fris zijn, en daarom is het juist zo knus! Na het zeilen lekker bijkomen met een warme chocomelk, samen een kampvuur bouwen en spelletjes spelen. Supergezellig!

  De herfst is de perfecte tijd om jezelf uit te dagen!

  Trek je instructeur aan zijn/haar (zwem)vestje en ga op avontuur! Er is bijna niemand op het water en daarom is het de perfecte tijd voor een vette tocht door Friesland. Alles ziet er zo anders uit vanaf het water!

  Een feest om het seizoen mee af te sluiten!

  Het feestje in de herfst is niet alleen om de herfstweek af te sluiten, maar zelfs het hele seizoen! Genoeg reden om keihard te feesten en door te gaan tot de late uurtjes!

  We eindigen met het uitreiken van de diploma's

  Na veel uren op het water met harde wind heb jij vast een mooi diploma of een goed gevulde vorderingenstaat behaald! Je instructeur houdt nog een eindpraatje en dan hoor je wat je hebt behaald. Vergeet niet om nog even een foto met iedereen te maken voordat je in de auto naar huis stapt!