Need advice? Call: +31 514 726 168

Meivakantie Zeilkamp Dart 16 Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Veruit de snelste boot in de vloot van Het Molenhuis is de Dart 16, ook in de meivakantie is het maximaal hard gaan! Door de dynamische rompvorm zijn de golven geen obstakel en kun je maximaal hard gaan! Je vaart deze spectaculaire boot met z’n twee of drieën want er zit ook en fok op die bediend moet worden. Waait het te hard? Dan is het grootzeil gemakkelijk te reven en is de fok is ook zo kleiner gemaakt. Een week in deze catamaran staat garant voor een ervaring om nooit te vergeten! Misschien komt er zelfs een drijver uit het water… Gelukkig kunnen we dan de trapeze erbij pakken!

Met een voorjaarsbriesje ga je nog harder!

De leukste invulling van je meivakantie

Dezelfde gave feesten als in de zomer

Loading...

Impressie van de week

  Deze meivakantie maak je nieuwe vrienden!

  De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar, de instructeurs en de boten. Je kan het je aan het begin van de week misschien nog niet voorstellen: maar aan het einde van de week zijn dit allemaal nieuwe vrienden, en wil jij nooit meer naar huis!

  Stap aan boord van onze meest spectaculaire boot!

  De snelste boot uit onze vloot, in de Dart 16 lijkt het net alsof je vliegt! Ben jij er klaar voor om te leren hoe je deze catmaran onder controle krijgt?

  Tijd voor vette avondspellen en gave disco's

  Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe gezelliger het is. Ook op de kant doen we de leukste dingen met elkaar.. chillen bij een kampvuur, levend cluedo of banaanvaren achter onze speedboat! En de avonden sluiten we af met een goede disco!

  Het zeilen gaat je steeds makkelijker af!

  Hoe meer je zeilt, hoe beter het gaat! Tijd om vette dingen te proberen: een tocht varen door Friesland of hijs de Gen en kijk hoeveel sneller je nog kan gaan!

  We sluiten af met een episch feestje

  Een fantastische vakantie verdient een fantastische afsluiter. We bouwen een gezellig feest en gaan door tot de late uurtjes!

  Vergeet je diploma niet mee naar huis te nemen!

  Voordat je naar huis gaat, krijg je van ons nog het CWO-diploma of vorderingenstaat die je hebt behaald. Geef iedereen een dikke knuffel en dan slapend in de auto naar huis.