Need advice? Call: +31 514 726 168

Meivakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag. Zeker in de meivakantie is de 1-mans Laser Pico een sportieve uitdaging doordat het vaak harder waait dan in de zomer.

Enige boot om 1-mans zwaardboot diploma in te behalen

Intensieve en actieve invulling van je meivakantie

Zet zelftstandig de eerste stappen binnen het zwaardbootzeilen

Loading...

Impressie van de week

  Deze meivakantie maak je nieuwe vrienden!

  De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar, de instructeurs en de boten. Je kan het je aan het begin van de week misschien nog niet voorstellen: maar aan het einde van de week zijn dit allemaal nieuwe vrienden, en wil jij nooit meer naar huis!

  We gaan het water op!

  Deze Pico vaar je in je eentje, maar je krijgt wel les in een groepje. Samen met je instructeur en medecursisten ga je het water op om zo veel mogelijk te leren!

  Tijd voor vette avondspellen en gave disco's

  Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe gezelliger het is. Ook op de kant doen we de leukste dingen met elkaar.. chillen bij een kampvuur, levend cluedo of banaanvaren achter onze speedboat! En de avonden sluiten we af met een goede disco!

  Het zeilen gaat je steeds makkelijker af!

  Hoe meer je zeilt, hoe beter het gaat! Tijd om vette dingen te proberen: een tocht varen door Friesland of hijs de Gen en kijk hoeveel sneller je nog kan gaan!

  We sluiten af met een episch feestje

  Een fantastische vakantie verdient een fantastische afsluiter. We bouwen een gezellig feest en gaan door tot de late uurtjes!

  Vergeet je diploma niet mee naar huis te nemen!

  Voordat je naar huis gaat, krijg je van ons nog het CWO-diploma of vorderingenstaat die je hebt behaald. Geef iedereen een dikke knuffel en dan slapend in de auto naar huis.