Need advice? Call: +31 514 726 168

Meivakantie Zeilkamp RS Feva Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
In de meivakantie kun je kennismaken met de RS Feva. De RS Feva is een veelzijdige en moderne zwaardboot en net wat uitdagender dan bijvoorbeeld de Laser Pico. Een perfecte boot voordat je aan het wat grotere werk gaat beginnen.

In deze opstap naar de grotere zwaardboten maak je het zwaardbootzeilen snel eigen

Daag je leeftijdsgenoten uit voor een wedstrijd

Bouw na het zeilen de leukste feestjes op de kant!

Loading...

Impressie van de week

  Deze meivakantie maak je nieuwe vrienden!

  De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar, de instructeurs en de boten. Je kan het je aan het begin van de week misschien nog niet voorstellen: maar aan het einde van de week zijn dit allemaal nieuwe vrienden, en wil jij nooit meer naar huis!

  Leer zwaardbootzeilen in deze uitdagende boot

  De RS Feva is een moderne boot die meer uitdaging biedt, en daarom een goede opvolger is van de Pico. Met een gen erbij en een trapeze leer je al snel supergoed de beginselen van het zwaardbootzeilen!

  Tijd voor vette avondspellen en gave disco's

  Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe gezelliger het is. Ook op de kant doen we de leukste dingen met elkaar.. chillen bij een kampvuur, levend cluedo of banaanvaren achter onze speedboat! En de avonden sluiten we af met een goede disco!

  Het zeilen gaat je steeds makkelijker af!

  Hoe meer je zeilt, hoe beter het gaat! Tijd om vette dingen te proberen: een tocht varen door Friesland of hijs de Gen en kijk hoeveel sneller je nog kan gaan!

  We sluiten af met een episch feestje

  Een fantastische vakantie verdient een fantastische afsluiter. We bouwen een gezellig feest en gaan door tot de late uurtjes!

  Vergeet je diploma niet mee naar huis te nemen!

  Voordat je naar huis gaat, krijg je van ons nog het CWO-diploma of vorderingenstaat die je hebt behaald. Geef iedereen een dikke knuffel en dan slapend in de auto naar huis.