Need advice? Call: +31 514 726 168

Pasen/Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Optimist Bonkelaar 6‑9 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Vrijwel elke grote zeiler is begonnen in een Optimist. Het is dan ook de meest gangbare en bekende lesboot van Nederland. Doordat de boot heel stabiel is en het zeil kleiner gemaakt kan worden bij harde wind, kun je zonder stress je eerste meters op het water maken. Je instructeur geeft je vanuit een volgboot veel tips en tricks waardoor je het zeilen steeds beter onder de knie krijgt. Uiteindelijk zit je op de rand van je boot en scheur je het water over. Omdat plezier in de zeilsport op één staat zorgen wij altijd voor een veilige en prettige leeromgeving waarin de cursist het leuk vindt om uitgedaagd te worden. Tijdens de Feestdagen bieden wij ook zeilkampen aan, die zijn korter dan onze zomerkampen omdat ze in een (lang) weekend plaatsvinden. De perfecte kans dus om uit te proberen of jij dit de allerleukste boot vindt om ook in de zomer te gaan proberen. Of je kunt bijvoorbeeld de laatste punten van je vorderingenstaat uit de vorige zomer af te vinken. Uiteraard gaan we ook alle leuke dingen op het water en op de kant doen die je van ons kent: disco, spelletjes en een gezellige bonte avond! En alle instructeurs die je kent zijn ook van de partij! Onze Optimist is de SailQube, dit is de meest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. En aan het einde van het weekend vaar je zo weg in de Optimist!

Ervaar de prettige leeromgeving op veilig en rustig vaarwater

Leer zeilen in dé lesboot van Nederland

Beleef de leukste week op het water en op de kant

Loading...

Impressie van de week

  Zin in het leukste weekend van het jaar!

  De eerste avond op zeilkamp staat in het teken van kennismaking. Niet alleen met elkaar, maar ook met de boten en de zeilschool. De volgende dag gaan we meteen het water op om de eerste meters op het water te maken!

  De instructeurs staan altijd klaar

  Of het nu op het water is of op de kant: je kan altijd de instructeur aan zijn vestje trekken voor een vraag, potje voetbal of omdat je het een beetje spannend vindt. Ook in de avond en nacht is er altijd een staflid in de buurt.

  Spelenderwijs leer je supergoed zeilen!

  De pret is zeker nog niet over als je van het water af komt. Wat dacht je van een potje voetbal tegen de instructeurs en een te gek avondspel? Misschien wordt de molen wel omgebouwd tot spookhuis of doen we een speurtocht door het dorp!

  Leren zeilen en plezier gaan hand in hand

  Tijdens de leukste zeillessen leer je het beste! Daarom leren we jou het liefste zeilen door middel van een wedstrijdje, spel of puzzeltocht. Want het allerbelangrijkste is dat wij jou een leven lang plezier in het zeilen meegeven!

  We sluiten af met een supergezellige bonte avond!

  Een gekke act, een heel leuk dansje of een leuke quiz.. Niks is te gek tijdens de bonte avond! Misschien kan jij zelfs wel heel goed één van de instructeurs nadoen. En een bonte avond sluiten we natuurlijk af met een te gekke disco!

  Maak stappen richting je CWO diploma!

  Aan het einde van het weekend krijg je van je instructeur een CWO-diploma uitgereikt of je hebt je eerste stappen naar een volgend diploma gezet, mega goed gedaan! Zo zie je maar dat plezier én leren zeilen perfect hand in hand gaan tijdens het zeilkamp.