Need advice? Call: +31 514 726 168

Zomervakantie Zeilkamp Dart 16 Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Veruit de snelste boot in de vloot van Het Molenhuis is de Dart 16! Deze catamaran heeft aan het minste zuchtje wind al genoeg om keihard te gaan, maar met een beetje mazzel staat er zoveel wind dat je “spuitend” over het water scheert! Door de dynamische rompvorm zijn de golven geen obstakel en kun je maximaal hard gaan! Je vaart deze spectaculaire boot met z’n twee of drieën want er zit ook en fok op die bediend moet worden. Waait het te hard? Dan is het grootzeil gemakkelijk te reven en is de fok is ook zo kleiner gemaakt. Een week in deze catamaran staat garant voor een ervaring om nooit te vergeten! Misschien komt er zelfs een drijver uit het water… Gelukkig kunnen we dan de trapeze erbij pakken!

De meest spectaculaire boot uit onze vloot

Uitdagend en gevarieerd vaarwater

Feest op de kant en hard gaan op het water

Loading...

Impressie van de week

  Leukste week van de zomer: let's go!

  De eerste dag maken we de eerste meters op het water en maak je kennis met je leeftijdsgenoten, de instructeurs en de zeilschool. Klaar om te gaan!

  Een zeilprogramma met voldoende uitdaging!

  Of je nu voor het eerst komt zeilen of het al jaren doet: wij stemmen het programma op jouw wensen af. Zo heb je altijd voldoende uitdaging en leer je onwijs veel!

  Inspraak in het programma

  Wij willen dat jij de leukste week van de zomer hebt, daarom mag je natuurlijk ook meebeslissen wat we gaan doen. Wil je een uitgebreid avondspel of gaan we chillen bij het kampvuur? Of wie weet willen jullie de zonsondergang tegemoet zeilen en gaan we nog even het water op!

  Ook op het water een afwisselend programma

  Hoe beter je leert zeilen, hoe meer leuke dingen we kunnen doen! Wat dacht je van een tocht naar een leuk Fries dorpje, een wedstrijd met de hele vloot of avondzeilen?

  We eindigen met het leukste feest van de zomer!

  Een fantastische week met een fantastische afsluiter. Op het partyponton op het water bouwen we een knalfeest om de week mee af te sluiten.

  Behaal je (volgende) CWO-diploma

  Voordat je naar huis gaat is er nog de diploma uitreiking. Want je hebt deze week weer onwijs veel geleerd!