Need advice? Call: +31 514 726 168

Zomervakantie Zeilkamp Laser Bahia Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Dit is de grootste zwaardboot uit onze vloot, bijna net zo groot als een Valk. Vraag ons niet waarom, maar de bijnaam van de Bahia is de 'Habiba'. De romp alleen weegt al 115 kilo, waardoor hij ‘stabieler’ is dan onze andere zwaardboten. Maar pas op, ze kunnen ook omslaan! Het is een uitdagende boot waar je met z’n drieën of vieren in zeilt, maar hij is ook zeer geschikt voor de beginnende zwaardbootzeiler. Omdat hij meer stabiliteit biedt, heb je meer rust om jezelf het zwaardbootzeilen eigen te maken. Ben je het zeilen in een zwaardboot al gewend? Dan komt de gigantische gennaker tevoorschijn, waardoor je het gevoel krijgt alsof je over het water vliegt! Kortom, gezelligheid, spanning en sensatie zijn gegarandeerd in deze grote zwaardboot.

Perfecte boot om in te leren zeilen of om meer uitdaging in het zwaardbootzeilen in te vinden

De grootste én stabielste zwaardboot uit onze vloot

Zowel op het water als op de kant het leukste programma

Loading...

Impressie van de week

  Leukste week van de zomer: let's go!

  De eerste dag maken we de eerste meters op het water en maak je kennis met je leeftijdsgenoten, de instructeurs en de zeilschool. Klaar om te gaan!

  Een zeilprogramma met voldoende uitdaging!

  Of je nu voor het eerst komt zeilen of het al jaren doet: wij stemmen het programma op jouw wensen af. Zo heb je altijd voldoende uitdaging en leer je onwijs veel!

  Inspraak in het programma

  Wij willen dat jij de leukste week van de zomer hebt, daarom mag je natuurlijk ook meebeslissen wat we gaan doen. Wil je een uitgebreid avondspel of gaan we chillen bij het kampvuur? Of wie weet willen jullie de zonsondergang tegemoet zeilen en gaan we nog even het water op!

  Ook op het water een afwisselend programma

  Hoe beter je leert zeilen, hoe meer leuke dingen we kunnen doen! Wat dacht je van een tocht naar een leuk Fries dorpje, een wedstrijd met de hele vloot of avondzeilen?

  We eindigen met het leukste feest van de zomer!

  Een fantastische week met een fantastische afsluiter. Op het partyponton op het water bouwen we een knalfeest om de week mee af te sluiten.

  Behaal je (volgende) CWO-diploma

  Voordat je naar huis gaat is er nog de diploma uitreiking. Want je hebt deze week weer onwijs veel geleerd!