Need advice? Call: +31 514 726 168

Zomervakantie Zeilkamp Laser Pico 1‑mans Jager 14‑16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De beroemdste jeugdzwaardboot van Nederland biedt als 1-mans versie extra uitdaging aan de wat oudere zeiler. Of je al vaker gezeild hebt of niet, jij bent de baas over de boot en leert deze als geen ander kennen. De Pico 1-mans is een leuke tussenstap als je graag alle aspecten van het zeilen eigen wil maken en je nog niet toe bent aan het zeilen in de Laser Vago of Laser Bahia. Doordat je de hele dag zelf in de boot vaart, beleef je in de Pico 1-mans een uitdagende en intensieve dag.

De perfecte eerste stap om het zwaardbootzeilen eigen te maken

De hele dag actief en sportief bezig

Enige boot om Zwaardboot 1-mans in te halen

Loading...

Impressie van de week

  Leukste week van de zomer: let's go!

  De eerste dag maken we de eerste meters op het water en maak je kennis met je leeftijdsgenoten, de instructeurs en de zeilschool. Klaar om te gaan!

  Een zeilprogramma met voldoende uitdaging!

  Of je nu voor het eerst komt zeilen of het al jaren doet: wij stemmen het programma op jouw wensen af. Zo heb je altijd voldoende uitdaging en leer je onwijs veel!

  Inspraak in het programma

  Wij willen dat jij de leukste week van de zomer hebt, daarom mag je natuurlijk ook meebeslissen wat we gaan doen. Wil je een uitgebreid avondspel of gaan we chillen bij het kampvuur? Of wie weet willen jullie de zonsondergang tegemoet zeilen en gaan we nog even het water op!

  Ook op het water een afwisselend programma

  Hoe beter je leert zeilen, hoe meer leuke dingen we kunnen doen! Wat dacht je van een tocht naar een leuk Fries dorpje, een wedstrijd met de hele vloot of avondzeilen?

  We eindigen met het leukste feest van de zomer!

  Een fantastische week met een fantastische afsluiter. Op het partyponton op het water bouwen we een knalfeest om de week mee af te sluiten.

  Behaal je (volgende) CWO-diploma

  Voordat je naar huis gaat is er nog de diploma uitreiking. Want je hebt deze week weer onwijs veel geleerd!