Need advice? Call: +31 514 726 168

Zomervakantie Zeilkamp Optimist Bonkelaar 6‑9 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Event. When do you plan this activity?

Variation. Tailor your experience.

Participants. How many will participate?

Review and book. You won't be charged yet.

First select an activity...

De Optimist is de meest gangbare en bekende lesboot om in te leren zeilen. Door het kleine formaat is hij ideaal voor onze jongste kinderen. Door de vorm en het bouwmateriaal is de boot stabiel en onzinkbaar. Wanneer je het nog een beetje spannend vindt om alleen in de boot te zitten, vaart je instructeur met je mee. Op die manier kun je zonder stress de eerste meters op het water maken. Ook kunnen we het zeil kleiner maken wanneer het wat harder gaat waaien, waardoor er een leuke, ontspannen en veilige leeromgeving ontstaat. Onze Optimist is de SailQube, dit is de meest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. Aan het einde van de week vaar je zo weg in de Optimist!

Leer zeilen in dé lesboot van Nederland

Ervaar de prettige leeromgeving op veilig en rustig vaarwater

Beleef de leukste week op het water en op de kant

Impressie van de week

  Leer elkaar en de boten kennen!

  We snappen dat het spannend is om op zeilkamp te gaan. Daarom staat de eerste dag in het teken van elkaar, de instructeurs en de zeilschool leren kennen. Zo voel jij je meteen vertrouwd.

  Kamercoach en Nachtwacht aanwezig

  Voor het slapengaan komt je kamercoach altijd nog even kletsen en vragen hoe de dag is geweest zodat je alles kwijt kan wat je wil. Maar ook na bedtijd is er altijd een staflid in de buurt voor als je even niet kan slapen of toch nog snel een vraag hebt.

  Spelenderwijs leer je supergoed zeilen!

  Om de zeillessen zo begrijpelijk mogelijk te maken en jou het plezier in zeilen mee te geven, maken we de lessen zo leuk mogelijk! Dit kan in de vorm van een spel, puzzeltocht of speurtocht waarbij je ondertussen heel goed met je boot om leert gaan!

  Ook op de kant het leukste programma

  Een zeilkamp gaat natuurlijk niet alléén maar om zeilen: ook op de kant zorgen we voor een leuk programma en gave spellen.

  We sluiten af met een supergezellige bonte avond!

  Een gekke act, een heel leuk dansje of een leuke quiz.. Niks is te gek tijdens de bonte avond! Misschien kan jij zelfs wel heel goed één van de instructeurs nadoen. En een bonte avond sluiten we natuurlijk af met een te gekke disco!

  Behaal je (eerste) CWO diploma!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur een CWO-diploma uitgereikt, mega goed gedaan! Zo zie je maar dat plezier én leren zeilen perfect hand in hand gaan tijdens het zeilkamp.