Need advice? Call: +31 514 726 168

Zomervakantie Zeilkamp Optimist Wuifelaar 10‑12 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Vrijwel elke grote zeiler is begonnen in een Optimist. Het is dan ook de meest gangbare en bekende lesboot van Nederland. Doordat de boot heel stabiel is en het zeil kleiner gemaakt kan worden bij harde wind, kun je zonder stress je eerste meters op het water maken. Je instructeur geeft je vanuit een volgboot veel tips en tricks waardoor je het zeilen steeds beter onder de knie krijgt. Uiteindelijk zit je op de rand van je boot en scheur je het water over. Omdat plezier in de zeilsport op één staat zorgen wij altijd voor een veilige en prettige leeromgeving waarin de cursist het leuk vindt om uitgedaagd te worden. Onze Optimist is de SailQube, dit is demeest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. En aan het einde van de week vaar je zo weg in de Optimist!

Plezier in het zeilen krijgen terwijl je superveel leert!

Leer zeilen in dé lesboot van Nederland

Beleef de leukste week op het water en op de kant

Loading...

Impressie van de week

  Tijd om elkaar te leren kennen!

  De eerste dag op zeilkamp staat in het teken van kennismaking. Niet alleen met elkaar, maar ook met de boten en de zeilschool. Op die manier weet je de rest van de week precies waar en bij wie je moet zijn.

  De instructeurs staan altijd klaar

  Of het nu op het water is of op de kant: je kan altijd de instructeur aan zijn vestje trekken voor een vraag, potje voetbal of omdat je het een beetje spannend vindt. Ook in de avond en nacht is er altijd een staflid in de buurt.

  Te gekke spellen en avondprogramma's

  De pret is zeker nog niet over als je van het water af komt. Wat dacht je van een potje voetbal tegen de instructeurs en een te gek avondspel? Misschien wordt de molen wel omgebouwd tot spookhuis of doen we een speurtocht door het dorp!

  Leren zeilen en plezier gaan hand in hand

  Tijdens de leukste zeillessen leer je het beste! Daarom leren we jou het liefste zeilen door middel van een wedstrijdje, spel of puzzeltocht. Want het allerbelangrijkste is dat wij jou een leven lang plezier in het zeilen meegeven!

  We sluiten de week fantastisch af!

  De leukste week van de zomer verdient de leukste afsluiting! We eindigen de week met een gezellige bonte avond met acts, dansjes en liedjes. Lekker laat naar bed want er moet ook nog een kleine pyjama disco worden gehouden natuurlijk!

  Als kers op de taart een diploma behaald!

  Voordat je naar huis gaat is het nog tijd voor de diploma uitreiking, want tijdens deze te gekke week heb jij ook nog eens superveel geleerd! Gefeliciteerd!